Over mij

Ik2“Passie voor fotografie en design is de drijfveer voor mij. Het iedere keer weer iets unieks bedenken en creatief bezig zijn. Iedereen heeft namelijk eigen wensen met betrekking tot wat voor soort foto of wat ze willen uitstralen met hun design. Meedenken met de opdrachtgever om zo tot het beste resultaat te komen.”

Photography

Foto’s zijn super mooie herinneringen of het nu van de kinderen zijn of van de mooiste dag (trouwdag) of gewoon van familie, gezin of vrienden samen. Een foto is een blijvende herinnering! Ik kan zo’n blijvende herinnering voor je verzorgen. En of het nu op locatie is of in de studio, dat maakt niet uit. Uiteraard denk ik met je mee en ga ook mee zoeken naar de perfecte shot voor je herinnering!

Maar dat is niet alles, steeds vaker maken bedrijven en instellingen ook gebruik van een mooie foto. Hier kan je denken aan een mooie groepsfoto of productfoto’s. Deze worden vaak ingezet voor marketingdoeleinden.

Design

Waar ben je als bedrijf/instelling zijnde zonder een huisstijl en een website? Eigenlijk heeft alles met de uitstraling van je bedrijf te maken. Alles is onderdeel van je huisstijl. Maar met de huisstijl wil je ook een statement maken, laten zien wie je bent en jezelf onderscheiden van anderen. Ook bij het verzorgen van advertenties, posters, flyers, brochures, enzovoorts kan ik je helpen.